Utbildning inom webbutveckling och webboptimering

webbsidor och optimering

Applikationer, implementering av ny teknologi och Internet i företagets arbetsmiljö förutsätter nuförtiden att ha anställda som är utbildade i datavetenskap och webbutveckling. Vi erbjuder ett individuellt kursprogram som är anpassat till varje företags behov.
 
Vi utbildar era anställda i olika teknologiska områden inom Internet och webbutveckling. Vi erbjuder praktiska kurser för användare med grundläggande kunskaper, för användare som önskar att skapa en egen eller utveckla företagets webbsida och för de användare som är nybörjare i webbutveckling. Våra experter kommer till ert kontor eller vi utbildar er personal online.
 
Kursens innehåll riktar sig speciellt till dem som vill jobba som webbutvecklare och webbdesigner. Då företagens behov att synas på Internet ökar för att sälja sina produkter och tjänster, behövs dessa yrkesgrupper mer och mer inom företagen själva.
 
Kursen rekommenderas också till alla som önskar att få den nödvändiga kunskapen för att skapa webbsidor som fungerar bra. Den personliga undervisiningen tillfredsställer både dem som aldrig har programmerat en sida och dem som redan påbörjat att skapa egna personliga sidor.
 
Webbdesign-karlin.se har ett helt nytt koncept på utbildning. Den anpassas efter var och en användare och har en rådgivande online-tjänst. Denna metod att lära sig hur man utvecklar webbsidor hjälper deltagaren på ett mycket enkelt sätt att komplettera sina kunskaper. Det betyder också att spara tid genom att man studerar ämntet hemma eller på kontoret. Man bestämmer själv när man skall studera.
 
Kontakta oss gärna för mer information eller för en kostnadsfri offert